GE Capital si PSA Peugeot Citroen au incheiat un acord care ar putea deveni una dintre cele mai mari tranzactii cu vehicule electrice (VE) dintre o companie si un producator de echipamente originale (OEM) din Europa.
Acordul, care a fost semnat sub forma unui protocol de colaborare la Frankfurt, presupune eventuala achizitie de catre GE Capital a unui numar de pana la 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroen, pe care compania le va oferi clientilor sai la nivel pan-european.

Conform acordului, GE Capital ar urma sa ofere vehicule electrice in leasing in Belgia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Suedia, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

GE Capital este un important locator de vehicule, avand un parc auto al clientilor de aproximativ 250.000 de vehicule in Europa si de 1,6 milioane la nivel global.

In luna iulie 2011, GE Capital a anuntat prima livrare europeana de vehicule electrice Citroen C-Zero catre gigantul tehnologic 3M.

PSA Peugeot Citroen contribuie astfel la respectarea angajamentului de a achizitiona 25.000 de vehicule electrice la nivel global pana in anul 2015 pe care GE Capital si l-a asumat in mod public in noiembrie 2010.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri