"Anul trecut am vandut 21.116 masini, iar anul acesta vom livra 22.500 de unitati. In prezent, cota de piata a marcilor pe care le reprezentam este de 21,5%, in conditiile in primele opt luni ale anului trecut era de 17,5%. Astfel, toate marcile, afara de Seat, au crescut fata de anul trecut. Seat este o marca ce face fata mai greu actualelor conditii de piata", a declarat directorul general al Porsche Romania Brent Valmar, scrie Mediafax.

El a spus ca modelul cu cele mai importante vanzari din cadrul grupului este Skoda Octavia, urmat de Volkswagen Golf si Volkswagen Polo.

Reprezentantul Porsche Romania a adaugat ca, la nivelul subsidiarei, a fost adoptata o noua strategie de marketing, care consta in extinderea garantiei pana la doi ani a marcilor grupului.

Citeste si:

"Segmentul after sales este foarte important pentru noi, domeniu in care am investit mult. Am decis extinderea treptata a garantiei cu doi ani a marcilor pe care le distribuim si vom incepe cu Volkswagen. Este o intiativa Porsche Romania, nu a grupului", a spus Valmar.

Porsche Romania, subsidiara celui mai important distribuitor auto din Europa, si-a inceput activitatea in 1997, iar in prezent este importatorul marcilor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, Bentley, Seat, Skoda si Porsche.