Consumatorii ar fi interesati de autoturismele electrice daca acestea s-ar incarca in cel mult 2 ore si ar avea o autonomie de circa 320 de km, se arata intr-un studiu Deloitte.
Doar 5% dintre cei 13.000 de soferi chestionati s-au aratat multumiti de autonomia masinilor electrice de 160 km si de timpul de incarcare.

Studiul a fost realizat cu participanti din 17 tari. Italienii, turcii, spaniolii, indienii si chinezii sunt interesati de masinile electrice, in timp ce japonezii, belgienii, nemtii, francezii si britanicii sunt cel mai putin atrasi de acestea.

Consumatorii japonezi sunt cei mai pretentiosi, ei ar dori sa incarce masina in cel mult 30 de minute.

Pentru peste 85% din consumatori, autonomia, timpul de incarcare si costul de alimentare sunt extrem de importante cand vine vorba de achizitia unei masini electrice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri