New Kopel Car Import, importatorul autoturismelor sud-coreene SsangYong, se asteapta anul viitor la vanzari de 400 de unitati, tinta ce depaseste livrarile in Romania in ultimii 3 ani.
In Romania au fost comercializate 156 de masini SsangYong in anul 2008, 97 de unitati in 2009 si 9 unitati anul trecut.

Compania vrea sa aiba showroom-uri in cel putin zece orase, fiind luate in calcul Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Baia Mare.

“Intentionam ca in primul an sa ne extindem reteaua de distributie cu 10 noi dealership-uri ce vor comercializa modelele Ssangyong”, a precizat Dudy Perry, CEO al New Kopel Group.

Importatorul a adus deja in Romania primele zece autovehicule SsangYong Korando C200 cu transmisie manuala sau automata in sase trepte. Pentru inceput, automobilele SsangYong se gasesc in showroom-ul din Bucuresti, la sediul Union Motors din Otopeni.

In 2012 va fi disponibil si modelul Action Sport, un Sport Utility Truck.

Publicul tinta al automobilelor Ssangyong este reprezentat de persoane private si de companii care opereaza off road, cum ar fi firmele de securitate, cele care ofera servicii industriei petroliere.

New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 78% fata de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimeaza o cifra de afaceri ce va depasi 30 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri