Salonul Auto Bucuresti (SAB) si Accesorii 2011 va expune cateva modele noi de autoturisme, printre care Range Rover Evoque, Mini Coupe sau primul coupe cu 3 usi din lume Hyundai Veloster.
Vor putea fi vazute si noile modele BMW Seria 1, BMW Seria 6, Jaguar XF, Hyundai Elantra, Genesis Coupe.

Salonul se desfasoara in perioada 5 – 9 octombrie la Romaero Baneasa.

La SAB & Accesorii 2011 vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

Ultimul SAB a avut loc in 2001, iar ultimul salon auto in urma cu 4 ani (SIAB).

Suprafata salonului auto depaseste 12.000 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 6.000 mp suprafata exterioara, existand o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (800 locuri) si expozanti (300 locuri).

SAB&A 2011 este organizat de compania Premium Expo, detinuta de Sorin Radacineanu, fiul lui Liviu Radacineanu, care a organizat SAB in anii “90.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri