Jerome Mouillet a fost desemnat noul director al uzinei Michelin Floresti Anvelope, preluand atributiile detinute de Carmen Petcu, care pleaca in India pentru a superviza construirea unei fabrici Michelin.
Din noua functie, va coordona activitatea uzinei Michelin Floresti Anvelope si anume productia de anvelope de turism.

Jerome Mouillet are 42 de ani si si-a inceput activitatea profesionala in grupul Michelin acum 16 ani, la sediul central al Michelin din Clermont Ferrand, Franta.

In anul 2003 cand grupul Michelin a achizitionat societatea Viborg, a preluat conducerea sit-ului industrial situat in Germania, pentru a coordona activitatea de resapare in zona Germania, Olanda si Danemarca.

Inainte de a prelua postul de director al uzinei Michelin Floresti Anvelope, Mouillet a ocupat o functie similara in perioada 2009 – 2011 ca director al Uzinei Michelin din Budapesta, Ungaria.

“Misiunea mea la Floresti este aceea de a continua progresul uzinei, asigurarea celor mai bune conditii de lucru pentru angajati, respect pentru mediu si contribuirea la imbunatatirea vietii comunitatii locale“, a spus Jerome Mouillet, director al uzinei Michelin Floresti Anvelope.

Uzina Michelin Floresti Anvelope (Victoria) a fost achizitionata in anul 2001 de catre grupul Michelin.

Michelin detine in Romania trei fabrici, douã la Zalãu si una la Floresti si o retea comercialã. Activitãtile Grupului in Romania constau in productia de diferite tipuri si mãrci de anvelope, comercializarea de anvelope noi si resapate printr-o retea nationalã de distributie, exportul de anvelope si cord metalic catre alte parti ale lumii.

In perioada 2001 – 2010, Michelin Romania a realizat o productie de peste 450.000 de tone de anvelope si peste 150.000 de tone de cord metalic.

Michelin este cel mai mare producator de anvelope pe plan mondial, detinand aproximativ 20% din piata. In prezent, Michelin activeaza in 170 de tari unde detine 70 de unitati de productie (in 18 tari) si peste 111.000 de angajati.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri