Pretul de 5. 000 de lire sterline (7.300 euro) pentru o masina second-hand reprezinta pentru sute sau mii de clienti o suma accesibila buzunarului. Insa intrebarea cu care ne confruntam este : ce fel de utilitati si accesorii ofera o astfel de masina ? Pentru a raspunde am ales 10 masini impresionante.

In cele ce urmeaza va vom prezenta masinile second-hand clasate in functie de factorul principal: pretul. Am comparat preturile masinilor din Marea Britanie cu cele din Romania, luand ca prag superior valoarea de 5.000 lire sterline (7.300 euro). Pornind de la preturile din Marea Britanie am facut o comparatie cu valoarea second-hand-urilor din Romania.

Lexus IS200

Pretul in Marea Britanie: 5.000 ( 7.297 euro)
Pretul in Romania: 13.900 euro
Nu am fost dati pe spate de modelul IS200, insa chiar si acum, dupa 7 ani de la aparitia pe piata, predecesorul sau ramane in fruntea listei.

Ford Puma

Pretul in Marea Britanie: 2.000 ( 2918 euro )
Pretul in Romania: 9.300 euro
Cel mai usor de manevrat Ford realizat vreodata? Puma se conduce cu usurinta pe orice tip de drum intortocheat. Si asta se datoreaza preciziei, usurintei cu care se apasa pedala de acceleratie si a unei senzationale cutii de viteze. Modelul cu un motor de 1.7 litrii este rapid si economic. Modelul de 1.6 litri este bun insa nu la fel de stralucitor ca cel de 1.7 litri.

Peugeot 607

Pretul in Marea Britanie: 4,000 (5.838 euro )
Pretul in Romania: 14.875 euro
Daca sunteti inebuniti dupa acest model, in Marea Britanie aveti sansa sa achizitionati chiar masina condusa de unul din directorii dealer Peugeot. Dupa trei ani masina isi pierde 30% din valoarea de achizitie si devine o adevarata afacere pentru clientii de second-hand.

Seat Ibiza

Pretul in Marea Britanie: 3.000 ( 4.378 euro)
Pretul in Romania: 8.900 euro
Seat Ibiza are linii sportive reflectate in suspensiile rigide, si, desi varianta 1. 2 litri si 1.4 litri sunt identice nu ofera performante prea mari. Interiorul masini este, de asemenea, sportiv, insa, anumite persoane ar putea obiecta in privinta tapiteriei si a bordului din plastic.

Honda Civic

Pretul in Marea Britanie: 4.000 (5.837 euro )
Pretul in Romania: 3500 euro modelul din 1994
Honda Civic este incitanta. Masina ofera un mod de a conduce decent cu un motor care vibreaza. Civic este laudata de proprietarii acesteia, pentru ca, dupa cativa ani de folosire modelul ramane ca si cum de abia ar fi iesit din fabrica.

MG MGF

Pretul in Marea Britanie: 4,000 (5.838 euro )
Pretul in Romania: N/A
Pretul acestei masini dupa cativa ani de folosire este mic pentru ca si pretul de achizitie este destul de mic. Masina ofera placere in condus multumita suspensiilor inteligente.

Fiat Multipla

Pretul in Marea Britanie: 3.000 ( 4.378 euro)
Pretul in Romania: N/A
Fiat Multipla reprezinta dovada ca italienii sunt nebuni la cap. Masina este dotata cu oglinzi retrovizoare si faruri extrem de mari.

Land Rover Freelander V6

Pretul in Marea Britanie: 5.000 (7.297 euro)
Pretul in Romania: 15.400 euro modelul 2002
Modelul Freelander este favoritul nostru dar nu este o masina de cea mai mare incredere. Varianta cu un motor de 2.5 litri, V6 cu cutie de viteze automata ofera mai multa clasa in acesti bani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri