Premierul Emil Boc a declarat, vineri, in timpul unei vizite pe santierul autostrazii Arad-Timisoara, ca este "profund nemultumit" de faptul ca nu se respecta termenele contractuale si ca va cere Ministerului Transporturilor sanctionarea constructorului, transmite Mediafax.
"E foarte tarziu raportandu-ne la termenul din iulie pe care l-ati avut. Nu este un tronson greu care sa necesite lucrari de arta inginereasca. E nevoie doar de mobilizare. Sunt profund nemultumit de faptul ca nu se respecta termenele contractuale", a spus Boc.

El a afirmat ca va cere ministerului de resort sanctionarea constructorului, insa nu a putut preciza valoarea penalitatilor.

"Cat timp o sa mai vreti vreme buna? O sa vreti soare pana la Craciun? O sa discut cu ministerul de resort sa trecem la penalitati. Cine nu respecta termenele o sa plateasca", a afirmat Boc.
Premierul Emil Boc a fost insotit, pe santierul autostrazii Arad - Timisoara, de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Lucrarile la autostrada Timisoara - Arad au inceput in vara anului 2009, iar ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, afirma ca aceasta ar trebui sa fie data in folosinta la sfarsitul anului 2011.

Lucrarile sunt executate de consortiul FCC Construccion si Astaldi. Termenul initial de finalizare a lucrarilor era 26 ianuarie 2011, constructorul primind extensie de timp pana in 26 iulie 2011.
Potrivit reprezentantilor constructorului, autostrada va fi data in folosinta in jurul datei de 15 decembrie 2011, urmand ca ulterior sa se faca lucrari care nu vor afecta traficul.

Dupa vizita facuta, vineri dimineata, pe santierul autostrazii Arad - Timisoara, premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vor participa, impreuna cu alti membri PDL ai Cabinetului, la deschiderea congresului de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL pentru infrastructura, energie si mediu si la o sedinta a Biroului Permanent National al PDL, unde sunt asteptati aproximativ 1.300 de democrat-liberali.

Potrivit organizatorilor, la acest eveniment, care va incepe la ora 10.00, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara (CRAFT), vor mai participa, printre altii, Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Ioan Oltean, Traian Igas, Mircea Toader, Gheorghe Ialomitianu, Daniel Funeriu, Valerian Vreme si Sulfina Barbu.

De asemenea, in cursul dupa-amiezii de vineri, la CRAFT va avea loc si o sedinta a Comitetului de Conducere Judetean al PDL Timis.

De la ora 13.00, tot la CRAFT, va avea loc o dezbatere cu tema "Regionalizare, reforma statului si masuri de relansare economica", eveniment la care vor participa presedintele PDL Emil Boc si alti 450 de invitati: oameni de afaceri, ministri ai PDL si membri din conducerea centrala a partidului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri