Propulsorul de 3,5 litri benzina ce dezvolta 850 cai putere ajuta masina de doar 950 de kg sa atinga 100 km/h in circa 3 secunde.

Duster No Limit a participat in iunie la cursa de coasta din SUA, Pikes Peak, fiind condus de francezul Jean-Philippe Dayrault.

Masina cu tractiune integrala este cel de-al doilea exemplar puternic care poarta sigla Dacia, dupa Duster Ice de 350 de cai putere care a participat la cursele pe gheata din Trofeul Androd (Franta).

Duster No Limit este diferit de Duster Ice prin sasiu, aerodinamica si motor.

Centru Tehnic de Incercari de la Titu a fost finalizat in intregime. Proiectul a fost estimat la 450 de milioane de euro.

Centrul de cercetare Renault din Romania cuprinde 100 de bancuri de incercari, un simulator de expunere la soare, o cabina de ploaie, zece tipuri de piste (lungimea totala este de 32 de km), un inel de viteza, sosele deformate, o zona de proiectie sub caroserie si zone de apa, pe un teren de 350 ha. Viteza maxima ce poate fi atinsa la Titu este de 150 km/h.

La Titu sunt realizate o parte din testele de vehicule si organe mecanice concepute de birourile de proiectare ale Grupului.