Arval Romania, parte a BNP Paribas Group si companie de referinta pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, a ajuns la finalul lunii septembrie la 4.000 de masini in administrare si 250 de clienti.
La finalul anului, Arval Romania estimeaza 4.300 de masini in administrare, in crestere cu 22% comparativ cu 2010. In prezent, firma are 34 de angajati.

Compania se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 26 de milioane de euro, in urcare cu 24% fata de anul trecut.

In 2010, compania a inregistrat afaceri de 21 de milioane de euro, prin adminstrarea a 3.500 de vehicule, potrivit lui Dan Boiangiu, director comercial Arval.

Investitiile companiei s-au ridicat in 2010 la 11 milioane de euro, iar anul acesta Arval va cheltui cu 40% mai mult, circa 16 milioane de euro.

Arval si-a inceput activitatea in Romania la sfarsitul anului 2006. La finele anului 2010, detinea deja o flota administrata de 3.500 vehicule.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri