Reprezentantii companiei Bechtel spun ca si-au desfasurat activitatea in conformitate cu cele mai riguroase standarde etice si ca sunt "pe deplin angajati" in a intreprinde toate actiunile necesare pentru inceperea lucrarilor si finalizarea celor doua sectiuni ale Autostrazii
Transilvania incepute.

"Este regretabil faptul ca Bechtel si diferiti oficiali romani au continuat sa fie obiectul unei critici publice eronate si injuste in legatura cu acest contract ", se arata intr-un comunicat de presa transmis de Bechtel.

"In decursul anilor, am lucrat impreuna cu Guvernul de la momentul respectiv, indiferent de apartenenta politica a acestuia. Bechtel si-a desfasurat in permanenta activitatea in conformitate cu cele mai riguroase standarde etice. Orice sugestii care ar indica o situatie contrara sunt nefondate in totalitate si submineaza interesele profesionale ale tuturor celor care lucreaza la imbunatatirea infrastructurii din Romania prin Autostrada Transilvania", se arata in documentul citat.

Reprezentantii Bechtel au precizat ca, incepand din ziua in care compania a semnat contractul de construire a Autostrazii Transilvania, telul suprem a fost acela "de a livra o autostrada la standarde inalte pentru cetatenii din Romania", asa cum a reusit sa faca pentru alte tari din regiune si in alte parti din lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Bechtel isi uneste business-urile de energie si infrastructura