Un barbat in varsta de 42 de ani, din Craiova, angajat al Ford Romania, a murit la spital dupa ce s-a mutilat cu un cutter in toaleta fabricii chiar in timpul programului de lucru, scrie 9AM.ro.
Potrivit politistilor, barbatul a fost gasit in jurul orei 13.00, in toaleta fabricii.

Surse din randul anchetatorilor au spus ca barbatul si-ar fi pus capat zilelor pentru ca suferise o depresie dupa ce divortase de sotie in urma cu un an si din cauza datoriilor mari pe care le acumulase.

In schimb, reprezentantii Ford Romania sustin ca barbatul a fost gasit "departe de locul sau de munca" si exclud ca ar fi vorba despre un accident de munca.

"Ford Romania confirma ca un angajat al companiei a decedat la spital in aceasta dupa-amiaza si transmite condoleante familiei si prietenilor acestuia. Persoana a fost internata dupa ce a fost gasita in stare grava departe de locul sau de munca. Vom coopera pe deplin si vom sprijini autoritatile competente pe parcursul cercetarilor. Cu toate acestea, circumstantele indica faptul ca nu este vorba despre un accident de munca si ca nu au fost implicate alte parti", se arata intr-un comunicat de reprezentantii Ford.

Cititi mai multe despre cauzele decesului pe 9AM.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri