Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anuntat ca a livrat primele cincizeci de unitati din noua generatie de masini electrice Mitsubishi i-MiEV dintr-un total de 507 de unitati achizitionate deja de Guvernul Estonian.
Acesta actiune marcheaza inceputul primei livrari a celei mai mari comenzi de pana acum pentru modelul electric i-MiEV.

Mitsubishi Motors Corporation si-a propus ca pana la sfarsitul anului fiscal 2011 sa furnizeze intreaga comanda catre Estonia.

Guvernul Estonian intentioneaza sa utilizeze modelul electric i-MiEV in institutiile publice (in domeniul asistentei sociale) ca parte a strategiei sale de a promova vehiculele electrice la nivel national in dorinta de a reduce emisiile de CO2.

In plus, guvernul Estonian a introdus subventii pentru achizitiile de vehicule electrice si planuieste sa puna la punct infrastructura in aceasta directie.

Mitsubishi Motors Corporation vrea sa inceapa din noiembrie vanzarile pentru modelul electric i-MiEV catre populatie.

Pe langa Estonia, Mitsubishi Motors Corporation a stabilit intelegeri cu mai multe tari, cum ar fi Principatul Monaco, Islanda, Danemarca, Singapore,Thailanda, in efortul de promovare a vehiculele electrice.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri