Grupul de firme israelian din domeniul auto New Kopel intentioneaza sa deschida in urmatoarele doua luni patru dealership-uri in orasele Iasi, Cluj, Brasov si Timisoara, iar tinta pentru finalul anului viitor este o retea de zece dealeri regionali.

In prezent, marca sud-coreeana este reprezentata printr-un singur centru aflat la Bucuresti, iar la inceputul lunii decembrie va fi inaugurat showroom-ul din Iasi, informeaza Mediafax.

"La inceputul lunii decembrie, New Kopel Group impreuna cu partenerul NEC vor inaugura la Iasi primul dealership al marcii SsangYong din teritoriu. Este primul pas in strategia de a dezvolta la nivel national o retea de distributie pentru marca SsangYong. Demersul nostru va continua curand cu extinderea regionala in orasele Brasov, Cluj si Timisoara", a declarat intr-un comunicat directorul general al companiei, Dudy Perry.

Investitia in amenajarea showroom-ului SsangYong din Iasi, desfasurat pe o suprafata de 280 metri patrati, s-a ridicat la 50.000 de euro.

New Kopel este reprezentant SsangYong de la jumatatea acestui an, cand a preluat importul marcii de la AutoItalia.

In prezent, este desponibil la vanzare doar modelul Korando, iar de la inceputul anului viitor va fi adus noul Action Sport.

Grupul New Kopel este format din firme cu activitati in domeniul leasingului operational, inchirierea de masini, management de flote, import si distributie auto. Reprezentantii companiei se astepta pentru acest an la o cifra de afaceri de 30 milioane euro, cu 20% mai mult comparativ cu 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si