Forza Rossa va lansa pe 22 noiembrie Ferrari 458 Spider, iar cota alocata Romaniei pentru modelul de peste 235.000 euro este de 12 unitati, in conditiile in care importatorul primise pana la sfarsitul lunii septembrie 10 comenzi pentru masina sport decapotabila, scrie Mediafax.

Modelul 458 Spider, prima berlineta cu motor central spate din lume, a fost prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Automobilul este echipat cu un motor V8 de 4,5 litri si cu un acoperis rigid retractabil, o inovatie brevetata Ferrari care reprezinta de asemenea o premiera mondiala pentru un automobil sport din acest segment.

Noul Ferrari atinge o viteza maxima de 320 kilometri pe ora si poate ajunge de la zero la suta de kilometri in 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 275 de grame pe kilometru.

Reprezentantii importatorului au declarat in luna august ca a fost epuizata cota de 30 de unitati Ferrari alocate Romaniei pentru acest an si compania are deja comenzi pentru 2012.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de noua milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce masini scumpe si-au luat romanii in 2019: Lamborghini, pe locul 1