„Primul contingent de 25 de autovehicule reprezinta configuratii fixe ale modelelor: Ibiza, Ibiza ST si Leon. Masinile sunt echipate cu pachetul Copa (jante de aliaj, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite sau Cruise Control) sau ESP. Clientul beneficiaza de o oferta de pret mai mica decat pretul de lista, masinile prezentate facand parte dintr-un stoc al importatorului, la care dealerii nu au acces decat in momentul rezervarii unei masini de catre un potential client”, a declarat Bogdan Militaru, director Seat.

Clientii au posibilitatea de a selecta masina dorita si dealerul de la care doresc sa o cumpere. In termen de doua zile, trebuie sa se prezinte la dealerul respectiv cu formularul de rezervare, pot solicita un drive test cu o masina similara si pot incheia contractul cu orice forma de plata – cash, credit, leasing. Masina poate fi livrata imediat, in aceleasi conditii ca o masina de stoc achizitionata prin procesul clasic de cumparare in showroom.

In primele 10 luni, 955 de autoturisme noi Seat au fost inmatriculate in Romania (-6%).

Grupul Seat are 13.000 de angajati la cele trei centre de productie din Barcelona - Zona Franca, El Prat de Llobregat si Martorell unde produce si modelele de succes Ibiza si León. Unitatea de productie Volkswagen Group de la Palmela, din Portugalia, furnizeaza Alhambra.