Britanicii asteapta cu nerabdare intrarea brandului romanesc Dacia pe piata lor in primavara anului viitor cu modelele Duster, Sandero si Lodgy, spunand ca MPV-ul Lodgy este un chilipir, cu dimensiuni ce il plaseaza intre Renault Modus si Scenic.
Revista Car Magazine a prezentat prima poza cu Dacia Lodgy, care ar putea fi apropiata de designul autoturismului ce va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva.

Productia Dacia Lodgy va avea loc la fabrica din Tanger, Maroc, fiind lansat pe piata la inceputul anului viitor. MPV-ul este cel mai mare autoturism produs de Dacia. Modelul va avea 4,5 metri lungime si va folosi platforma B a Nissan.

Noul model Dacia va intra in concurenta cu modelele Opel Zafira, Ford C-Max, Citroen C4 Picasso si Renault Scenic.

Dacia a prezentat recent versiunea de competitie Dacia Lodgy.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri