Premium Auto, importatorul marcilor Land Rover si Jaguar pe plan local, a prezentat sedanul XF restilizat in cadrul unui eveniment organizat in Grand Cinema Digiplex din Baneasa.

Jaguar mizeaza pe vanzari de 250 de unitati in Romania incepand din anul 2015-2016, potrivit lui Mihai Ivanescu director - presedinte al consiliului de administratie al Premium Auto.

XF facelift vine cu 5 motorizari si are un pret de pornire de 45.300 euro cu TVA pentru motorul de 190 CP. Cel mai scump model are 510 CP si costa 94.200 euro cu TVA.

Propulsoarele diesel sunt 2,2 litri 190 CP, 3 litri 240 CP sau 275 CP, iar cele pe benzina 5 litri 385 CP si 510 CP.

La exterior XF are un nou spoiler, capota redesenata, o noua grila frontala, iar farurile mai inguste ii confera un look mai agresiv. Farurile bi-xenon vin cu tehnologia Adaptive, permitand iluminarea in directia virarii.

Noul XF incorporeaza tehnologia led si la luminile din spate. Ledurile sunt folosite atat la stopuri cat si la semnalizatoare.

Panoul de bord al noului XF a fost reconfigurat si include un ecran color de 7”. Lumina este albastra fosforescenta, iar in functie de model aceasta poate contura si usile.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
SUA au numit un reprezentant in Romania pentru a combate coruptia