Francezii au anuntat un nou pret de pornire pentru Dacia Lodgy, monovolumul de familie pe care marca romaneasca il va lansa in 2012, la mai putin de o luna de la prima preconizare, acesta scazand de la 13.000 euro la 10.000 euro, potrivit Auto Plus, citat de inautonews.com.
Auto Plus mai spune ca primele modele Lodgy care vor intra in productie sunt deja pe linia de asamblare a fabricii Renault din Tanger, Maroc, iar daca totul merge conform planului productia ar putea incepe in decembrie.

Pe langa MPV-ul Lodgy, Renault si Dacia vor dezvolta un nou vehicul utilitar pe aceeasi platforma.

Renault a investit un miliard de euro in uzina din Tanger, mizand pe faptul ca va putea produce masini mai ieftine decat in Romania sau Turcia, in conditiile in care un angajat din Maroc va avea in medie un salariu de 240 euro pe luna.

Dacia Lodgy va beneficia de aceleasi motorizari ca SUV-ul Duster, 1,5 litri diesel 90 si 110 CP, precum si 1,6 litri benzina 110 CP.

MPV-ul este cel mai mare autoturism produs de Dacia. Modelul va avea 4,5 metri lungime si va folosi platforma B a Nissan.

Cititi aici si ce pret au concurentii Dacia Lodgy in Romania.

Sursa foto: Car Magazine

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri