Kia Motors Corporation va prezenta la cea de-a 76-ea editie a Salonului Auto de la Geneva trei noi modele.


Conceptul ceed

Conceptul ceed (pronuntat seed) prefigureaza viitorul model de clasa C pe care Kia il va produce incepind cu Decembrie 2006 in prima sa fabrica europeana, la Zilina, Slovacia.

O aparitie ce inspira putere, combinind forme solide cu linii fluide, detalii atent studiate si atitudine expansiva, ceed indica viitoarele elemente definitorii ale designului Kia.

Design brief-ul nostru a fost sa obtinem un teaser pentru noul model Kia care va fi proiectat in totalitate in Europa si lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, explica Gregory Guillaume, Chief Designer Kia, European Design Centre. Am dorit ca ceed sa fie cit mai frumos, rafinat si precis executat posibil. Am dorit sa prezentam acest concept ca punctul de plecare al noului ADN Kia in design, sa subliniem ca aceasta masina este proiectata in Europa si produsa in Europa pentru a indeplinii 100% asteptarile clientilor europeni.

Noul Kia Carnival

Noul Kia Carnival (versiunea de caroserie scurta) este prezentat in premiera mondiala la Geneva.

Mai inalt, mai lat dar mai scurt decit modelul precedent, noul Carnival a fost proiectat special pentru piata europeana, propunind clientilor noi beneficii in zonele esentiale ale habitaclului, calitatii materialelor, confortului si versatilitatii interioare. Sapte scaune individuale au fost amplasate intr-o configuratie 2+3+2, toate cele cinci scaune din rindurile doi si trei putind fi actionate independent.

Beneficiind de un design modern, Kia Carnival propune doua noi motorizari de 185 CP, atit diesel cit si benzina, ce asigura performante si economii de combustibil superioare.

Kia Sorento FL 2006

Versiunea 2006 a popularului SUV Sorento beneficieaza de noi motorizari cu performante superioare, modificari la nivelul designului exterior precum si de imbunatatiri la nivelul confortului, calitatii si sigurantei.

Sorento 2006 va putea fi echipat cu o motarizare diesel de 170 CP ce livreaza cu 21% mai multa putere sau cu un V6 de 3.3 L si 235 CP.

Informatii complete despre cele trei modele vor fi disponibile la conferinta de presa Kia din 28 Februarie, Hall 5, ora 12:30.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri