Dacia a prezentat primele fotografii oficiale cu versiunea de serie a Lodgy, care va intra in fabricatie la uzina Renault din Maroc. Lodgy este primul model al brandului romanesc care nu va fi produs si in tara.
Dacia Lodgy va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Lodgy este un vehicul de familie in versiuni cu 5 si 7 locuri si va fi dotat cu echipamente disponibile in premiera pentru Dacia.

"Designul sau sugereaza un spatiu interior remarcabil pana la al 3-lea rand de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy ofera un volum considerabil al portbagajului, inclusiv in varianta cu 7 locuri. Numele - Lodgy - care aminteste de englezescul <lodge>, este o trimitere directa la trasatura sa esentiala: capacitatea de a gazdui o intreaga familie si bagajele sale", se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit presei franceze, Lodgy ca costa in jur de 10.000 euro si va imprumuta de la Duster motorizarile de 1,5 litri diesel 90 CP, 110 CP, precum si propulsorul de 1,6 litri benzina 110 CP.

Noul model Dacia va intra in concurenta cu modelele Opel Zafira, Ford C-Max, Citroen C4 Picasso si Renault Scenic.

Sursa imagini: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri