General Motors a imbunatatit structura modelului Chevrolet Volt si sistemul de racire al bateriei, acestea avand rolul de a preveni un incendiu de natura electrica la baterie.
GM a efectuat patru teste de coliziune in decembrie pentru a testa imbunatatirile aduse modelului Volt. Nu a existat nicio intruziune in pachetul de baterii si nicio o scurgere a lichidului de racire in nicunul din aceste teste.

Imbunatatirile sunt incluse in cadrul procesului de productie al modelului Volt, ce va fi reluat in aceasta luna.

Modificarile si imbunatatirile vor fi valabile pentru toate modelele Volt, inclusiv pentru cele vandute in Europa. Programul european de evaluare a autovehiculelor noi (EuroNCAP) i-a acordat modelului Chevrolet Volt 5 stele in urma testelor de siguranta.

Marcile GM includ Chevrolet si Cadillac, Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall si Wuling.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri