Constructorul auto german Porsche va lansa in aprilie noua generatie Boxster la un pret de pornire de 54.744 euro cu TVA si 66.387 euro pentru Boxster S.
Modelul de baza este dotat cu un motor de 2,7 l ce dezvolta 265 CP, cu 10 CP mai mult decat predecesorul sau. Boxster S este dotat cu un motor de 3,4 L ce dezvolta 315 CP.

Ambele modele pot fi dotate cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte, sau, optional, automata tip PDK cu 7 trepte.

Boxster atinge 100 Km/h in 5,7 secunde, iar Boxster S in 5 secunde.

Noul model decapotabil vine cu o structura noua, greutate redusa si un sasiu nou, complet regandit. Greutatea scazuta, ampatamentul marit, caroseria mai lata, rotile mai mari precum si servodirectia electro-mecanica imbunatesc dinamica noului model.

Noul Boxster aduce un nou stil, cu un parbriz mai inclinat, silueta mai aerodinamica si muchii mai expresive. Pasagerii se pot bucura si de noul acoperis pliabil, complet electric. Interiorul a fost regandit pentru a oferi ocupantilor mai mult spatiu si reflecta noul concept Porsche, cu o consola centrala, care, incepand cu modelul Carrera GT, asigura o ergonomie imbunatatita.

Ambele modele sunt echipate cu motoare amplasate central cu 6 cilindrii si injectie directa pe benzina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri