O personalitate puternica, un caracter afimat: Noul Megane se arata chiar mai valorizant. Evolutia estetica de care beneficiaza acum modelul Megane se declina in cele 6 caroserii ale gamei: Bicorp, Sedan, Coupe-Cabriolet, Megane Renault Sport disponibile acum in Romania si Estate, disponibil ulterior.

Avand in vedere cifra de vanzari realizata de Megane Sedan in Romania (70% din totalul vanzarilor gamei Megane) este de asteptat ca succesul acestuia sa se perpetueze odata cu noua gama Megane.

Acesta ramane referinta in segment si isi conserva atuurile in ceea ce priveste comportamentul rutier, placerea de a conduce, siguranta activa si pasiva 5 stele la testele Euro NCAP.

Parte frontala restilizata

Designul inovator si foarte apreciat al Megane evolueaza, dand noului model o privire mai patrunzatoare si un design al partii spate mai modern. Mai stilat, mai dinamic, Noul Megane este conceput pentru a fi referinta segmentului sau. Cu un aspect al partii frontale mai rasat, linii accentuate si robuste, Noul Megane degaja o impresie de forta si dinamism, senzatie intarita de noul design al proiectoarelor, calandrul mai adancit si bara de protectie fata cu un aerator mai mare. Farurile de ceata sunt pozitionate mai in afara, cum este cazul la Megane Renault Sport.

Un profil mai accentuat al design-ului partii spate
Partea din spate beneficiaza de o noua bara de protectie si, de asemenea, de blocuri optice noi. In plus, modelul primeste noi elemente exterioare si culori noi pentru caroserie.

Interior modernizat, design tip sport

La interior, Noul Megane propune tapiterii in culori noi si ambiante mult mai rafinate: post de conducere tip cockpit, o noua plansa de bord din material slush, frana de mana tip aviatie, grafica elaborata a tabloului de bord.

Inginerii Renault au echipat Noul Megane cu noi functii pentru a face viata la bord mai simpla si mai agreabila: sistem de asistenta la parcarea cu spatele, senzor de ploaie si lumina, climatizare cu functionare optimizata, filtru de habitaclu dotat cu filtru de carbon activ.

Siguranta activa si pasiva: referinta

Noul Megane confirma expertiza Renault in materie de siguranta. Dispozitivele de asistenta la conducere asigura un control perfect al vehiculului, ajutand la mentinerea traiectoriei in situatii de urgenta: ABS Bosch 8.0 de ultima generatie cu repartitor electronic al franarii (EBV) si asistenta la franarea de urgenta (AFU), Sistem de Supraveghere a presiunii in pneuri.

In functie de caroserie, Noul Megane primeste in standard 6 airbag-uri, dubla pretensionare si limitator de efort pentru locurile din fata. Nivelul de siguranta activa si pasiva este, de asemenea, remarcabil; versiunile Bicorp si Coupe-Cabriolet au obtinut 5 stele la testele Euro NCAP.

In Romania, Noul Megane Sedan dispune de 3 motorizari pe benzina (1.4 16v 100 CP; 1.6 16 v 110 CP; 2.0 16v 135 CP) si 3 motorizari turbodiesel common-rail (1,5 dCi 80 CP si 100 CP; 1,9 dCi 120 CP). Megane Renault Sport beneficiaza de un motor de 2.0 16 v Turbo 225 CP.

Pretul CIP de intrare in gama al unui Megane Bicorp 1.4 16v 100 CP este de 10 919 (13 123 euro TTC), iar pentru Megane Sedan avand aceeasi motorizare, pretul CIP este de 11 342 euro (13 631 euro TTC). Un atu in plus de care beneficiaza noua gama Megane este ca orice comanda facuta in perioada 1-31 martie beneficiaza de o garantie de 4 ani in limita a 100 000 km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri