Goodyear Dunlop Tires Romania a numit doi manageri romani in functii cheie ale organizatiei Goodyear Dunlop CSEE (Central and South-Eastern Europe), Alina Mihaescu si Daniel Matei.

"Din organizatia locala au mai fost promovati in trecut si alti reprezentati aflati in functii cheie, si l-as mentiona aici in special pe predecesorul meu, Octavian Velcan, actualmente director general la Goodyear Orientul Mijlociu si Africa", a precizat Ovidiu Balan, director general al Goodyear Dunlop Tires Romania.

Alina Mihaescu, care a lucrat 12 ani in functiile de marketing manager si marketing coordinator pentru Romania si Bulgaria in cadrul Goodyear Dunlop Tires Romania, a fost numita in functia de commercial marketing manager CSEE - Goodyear Dunlop Tires CSEE incepand cu luna Ianuarie a anului curent.

In noua functie, Alina Mihaescu va fi responsabila de dezvoltarea, coordonarea si implementarea strategiilor de marketing pe segmentul comercial (anvelope de camion, camionete, remorci, vehicule urbane si de utilitate municipala) in 14 tari din regiunea Europa Centrala si de Sud-Est: Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Cipru si Albania.

Inainte de a fi numita in aceasta functie, Alina Mihaescu a ocupat functia de PR & Marketing Manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul Goodyear Dunlop Tires Romania.

Alina Mihaescu s-a alaturat companiei Goodyear in ianuarie 2000, ocupand functia executiva de coordonator de marketing pentru Romania, Bulgaria si Ungaria. In cadrul organizatiei a mai ocupat functiile de Coordonator de Marketing pentru Romania si Bulgaria si Director de Marketing pentru cele doua tari.

Daniel Matei este, incepand cu luna ianuarie, noul trade marketing & customer training manager in cadrul Goodyear Dunlop Tires CSEE. Anterior acestei numiri, Daniel Matei a ocupat functia de key account manager, fiind responsabil pe segmentul vanzari prin intermediul lanturilor de distributie paneuropene pentru flote si dealeri auto.

In noua sa functie, Daniel Matei va conduce operatiunile legate de pregatirea si informarea consumatorilor si a distribuitorilor autorizati in cele 14 tari ale CSEE – Europa Centrala si de Sud-Est.

Daniel Matei s-a alaturat companiei Goodyear in mai 2003, ca reprezentant de zona. In cadrul reprezentantei locale a fost responsabil de marcile Dunlop si Debica, fiind avansat ulterior pe pozitia de Responsabil Vanzari si Distributie Sava Debica si Falken pentru Moto, ATV si Karting. Rezultatele excelente obtinute pe acest segment de consum l-au propulsat in functia de responsabil pentru reteaua de dealeri, flote si retele internationale.

Subsidiara locala a producatorului american de anvelope Goodyear Dunlop are un lant de 20 de magazine-service Premio in franciza la nivel national.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri