Companiile auto vor prezenta in martie la salonul auto de la Geneva circa 140 de autovehicule in premiera mondiala sau europeana, a anuntat, marti, directorul general al salonului, Andre Hefti, citat de AFP si preluat de Mediafax.
Evenimentul, programat pentru 8 -18 martie, ar putea atrage 700.000 de vizitatori.

"Vor fi prezenti 260 de expozanti din 30 de tari, reprezentand 700 de branduri. Geneva poate nu este cel mai mare salon auto, dar este printre cele mai eficiente in privinta construirii imaginii", a declarat Hefti.

Trofeul Masina Anului, care exista de peste 40 de ani, va fi acordat pe 5 martie la Geneva, inainte de deschiderea salonului. Un juriu format din 59 de jurnalisti va selecta cea mai buna masina dintre modelele cu vanzari de minim 5.000 de exemplare in cel putin trei tari.

Anul trecut, trofeul a fost castigat pentru prima data de o masina electrica, Nissan Leaf.

In acest an, au fost alesi sapte finalisti, Citroen DS5, Fiat Panda, Toyota Yaris, Ford Focus, Opel Ampera, Range Rover Evoque si Volkswagen Up.

Printre modelele asteptate la salon se numara noul Audi A3, noul Porsche Boxster, Dacia Lodgy, Fiat 500 L, o masina construita pe sasiul Punto, autovehiculul electric Renault Zoe si Ferrari California.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri