Divizia Bosch Automotive Aftermarket a finalizat procedurile de preluare a Grupului Unipoint, cu sediul in Taipei, Taiwan.
„Prin preluarea Grupului Unipoint, ne consolidam pozitia de principal furnizor de demaroare, alternatoare si lame de stergatoare in aftermarket si ne extindem activitatile in Asia”, a declarat Robert Hanser, presedintele Consiliului de Administratie al diviziei Automotive Aftermarket.

Preluarea a fost aprobata de autoritatile antitrust. Partile au fost de acord sa nu dezvaluie pretul de achizitie.

Grupul Unipoint a realizat in anul 2010 vanzari in valoare de 124 de milioane USD. Grupul are in prezent un numar de aproximativ 2.360 de angajati, care isi desfasoara activitatea in doua centre de productie amplasate in China continentala si Taiwan, precum si in diverse centre de vanzare. Marcile Unipoint si NSA vor fi pastrate.

Peste 10.000 de angajati in 140 de tari si o retea logistica globala, asigura distributia a peste 450.000 de repere de piese de schimb la clienti, intr-un mod rapid si la timp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri