Volkswagen Concept A reprezinta tranzitia dintre un coupe si un SUV compact. Printre principalele trasaturi se remarca:usile care se deschid in directia opusa bataii vantului, jante de 20 de inch si sistem de tractiune 4x4 cuplat cu transmisia DSG specifica VW.

Conceptul A propune viziunea VW pentru un vehicul al viitorului: combina look-ul sportiv cu cel dinamic, dimensiuni impresionante - 4,348 mm lungime, 1,854 mm latime and 1,551 mm inaltime, si tehnologia Volkswagen.

Design-ul urmareste cele mai recente tendinte in domeniu: chiar daca are proportii de SUV, profilul vehiculului este printre cele mai populare iar volumul exprima dinamicitate prin jantele de 20 de inch si cauciucurile de 295/40.

Interiorul este dotat cu 4 scaune din piele, individuale. Impresia lasata este de spatiu si luminozitate imbinate cu stil.

Concept A s-a evidentiat la Geneva prin designul cel mai original si cel mai cautat la acest moment care atrage privirile prin sportivitatea, fara insa sa para un vehicul de serie limitata.

Inaltimea (care nu este excesiva pentru categoria ei) liniile fine, spatele agil si flancurile, o fac sa para "pe viu" mult mai dinamica si rapida decat in fotografii, in ciuda jantelor de 20 de inch.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și Venchi în Concept Store Băneasa
Setari Cookie-uri