Mazda CX-5, cel mai nou model al constructorului nipon, este disponibil in Romania la un pret de pornire de 22.190 euro cu TVA.
Motorizarile sunt Skyactiv-G 2l 160 CP si Skyactiv -D 2.2l 150 CP sau 175 CP. Pretul modelului cu tractiune integrala si motorizarea diesel CD150 in varianta Challenge este de 28.590 de euro cu TVA, in timp ce varianta echipata cu motorul pe benzina de 165 CP tractiune fata si cutie automata costa 26.590 de euro cu TVA.

CX-5 poate fi comandat in patru niveluri de echipare: emotion, challenge, attraction si revolution. Modelul are in standard sistemul i-STOP care opreste si reporneste automat motorul pentru a reduce consumul, buton pentru pornirea motorului, airbag-uri frontale, laterale si cortina, controlul tractiunii si al stabilitatii, sistem de asistenta la plecarea din panta, senzori de monitorizare a presiunii pneurilor.

SUV-ul ofera o flexibilitate crescuta in ceea ce priveste transmisiile si variantele de tractiune, doritorii avand posibilitatea sa opteze pentru tractiune fata sau integrala, cat si pentru cutie manuala sau automata.

Varianta de top, Revolution, echipata cu motorizarea diesel CD175, tractiune integrala si transmisie automata, va avea un cost de 34.590 de euro cu TVA.

Progresiv, in functie de nivelul de echipare, posesorii vor putea beneficia de conectivitate Bluetooth®, de ecran tactil color 5,8”, buton rotativ de comanda (HMI), sistemul de rabatare a scaunelor Karakuri, sistemul RVM de asistenta a „unghiului mort”, sistemul de asistenta la depasirea liniilor ce delimiteaza benzile de mers, de sistemul de franare inteligenta in oras (SCBS), sistemul de comutare automata intre faza lunga si scurta (HBC), tapiterie din piele, tractiune integrala, jante de aliaj de 19 inch, camera pentru deplasarea in marsarier, sistem de navigatie, faruri Bi-Xenon directionale sau sistemul audio Bose cu 9 difuzoare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri