Hyundai impresioneaza la Salonul Auto de la Geneva cu un concept deosebit, i-oniq, un hatchback electric sportiv, insa cu un motor destul de mic, de 1 litru 109 cai putere.
In modul de functionare exclusiv electric, autonomia automobilului este de 120 kilometri, iar asistat de motorul pe benzina, aceasta poate ajunge la peste 700 kilometri. Conceptul de 4,4 metri lungime ofera spatiu pentru patru pasageri.

O alta noutate la Geneva este noua generatie i30 wagon (cw) care vine cu aceleasi motorizari ca i30 hatchback, trei propulsoare pe benzina si trei motorizari diesel, cu puteri intre 90 si 135 CP.

i30 wagon are 4.485 mm lungime, un portbagaj de 528 de litri cu 5 pasageri, sau 1.642 de litri cu rabatarea banchetei spate.

Hyundai a mai prezentat la Geneva si versiunea facelift a lui i20, model care va ajunge pe piata in aceasta primavara. Desi a suferit doar o restilizare, i20 arata acum complet schimbat, precum o noua generatie.

Veloster a primit la Geneva un motor turbo de 1,6 litri 186 CP si 270 Nm de cuplu, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8,4 secunde. Versiunea fara turbo are 140 CP si 167 Nm (0-100 km/h in 9,7 secunde).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri