Ford a prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva modelul B-Max. Prima livrare va fi facuta la sfarsitul lui iulie, pretul urmand sa fie anuntat luna aceasta.
"Pretul modelului Ford B-Max va fi anuntat pe 22 martie. Prima livrare are loc la finalul lunii iulie, iar lansarea oficiala va fi facuta in septembrie", a declarat Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Nationale de Vanzari Ford.

B-Max va deveni cea mai sigura masina fabricata in Romania, oficialii se asteapta la 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP. La constructia elementelor cheie ale caroseriei si portierelor au fost utilizate oteluri speciale ultra-rezistente.

B-Max este prima masina fara stalpi centrali, acestia sunt integrati in portiere, creand o deschidere de 1,5 metri pe fiecare parte a masinii. Modelul va ajunge in showroom-uri anul acesta.

Conceptul Tourneo Custom expus la Geneva are un propulsor diesel de 2.2 litri Duratorq 155 CP.

Ford a mai adus la Salonul Auto si noua generatie a SUV-ului Kuga.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri