Constructorul de masini de lux Bentley a prezentat noul Concept de SUV la Salonul Auto de la Geneva, care a atras o gramada de vizitatori.
Modelul este realizat pe platforma lui Audi Q7, motorizarile sunt W12 600 CP si un V8 care debuteaza pe Bentley Continental GT. Pretul unui SUV Bentley ar putea depasi 240.000 de dolari.

Bentley a mai adus la Geneva si o editie limitata Breitling pentru noul Continental GT V8, de doar 250 de exemplare.

Un alt model interesant este Mulsanne Mulliner Driving Specification care dispune de jante de aluminiu de 21 de inch si guri de aerisire in forma de aripi. Motorul este un V8 de 6,75 litri 505 CP. Acceleratia pana la 100 km/h se face in 5,1 secunde.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri