Opel a expus la Salonul Auto de la Geneva noul Astra OPC, Ampera si in premiera SUV-ul sub-compact Mokka, un segment nou pentru marca germana.
Mokka este un crossover bazat pe modelul Corsa. Modelul de segment B asigura un spatiu de incarcare de pana la 1.372 litri si 19 zone de depozitare. Mokka poate transporta pana la 3 biciclete cu suportul Flex-Fix montat in spate.

Suv-ul de 4,28 metri lungime vine cu un sistem de tractiune integrala care distribuie cuplul in mod continuu spre puntea spate. Motorizarile sunt 1,6 litri benzina 115 CP, 1,4 litri benzina 140 CP si un diesel de 1,7 litri 130 CP. Transmisiile sunt manuala sau automata cu 6 trepte.

In premiera mondiala este si noul Astra OPC, cel mai puternic Astra din toate timpurile. Motorul de 2 litri 280 cai putere este capabil de cuplu de 400 Nm si o viteza maxima de 250 km/h.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri