La Geneva sunt atat de multe masini din care poti alege, cu atat de multe dotari. Asa ca ne-am decis sa vorbim despre masinile care vor intra in productie sau despre masinile care, probabil, nu vor vedea lumina zile prea curand.

Pagani Zonda Roadster F
Aceasta masina construita in totalitate de mana are un aspect extrem dar si performante impresionante. Doar 25 din editia F vor fi construite, fiecare masina va avea o fibra de carbon si un motor AMG V12 de 650 CP. Viteza de 100km/h se atinge mai repede decat poti supunePagani Zonda.

BMW: Z4 si Z4 M Coupes
Daca tii neaparat sa dovedesti ca modelele concept car de ieri devin modele scoase pe piata azi, trebuie sa te uiti cu mare atentie la BMW: in special la Z4 sau Z4 Coupe. Nu a trecut mult timp de cand am vazut designul de concept car pentru BMW Z4 Roadster anul trecut la Frankfurt. Si acum vedem versiunea pregatita de drum.

Purtatorul de cuvant BMW a declarat ca noul Z4 M Coupe poate intrece modelul M3 si Z4 M Roadster pe clasicul circuit de la Nurburgring.

Mazda: 3 MPS
Mazda a oferit modelului MPS o doza de zoom in plus. Acest este cel de-al doilea model care poarta in bagaj performante extraordinare dupa lansarea modelului Mazda 6 MPS. Modelul are un motor de 2.3 litri care produc 250 CP la un cuplu de 380 Nm la numai 3000 rot/minut. Puterea este transmisa prin cutia de miteze manuala in 6 viteze. Mazda pretinde a fi una dintre cele mai puternice masini sport disponibile in acest moment pe piata.

Dodge: Hornet
Dodge aduce cu noul concept Hornet, un aer american pe piata masinilor mici din Europa. Masina are aspect de cutie, este atragatoare, evidenta Solidul model in patru locuri a fost numit de vicepresedintele de design, Treevor Creed: o fata curata de Dodge. Hornet este dotat cu un motor de 1.6 litri cu 170 CP.

La standul Dodge a mai fost prezentat si Dodge Caliber. Caliber este un SUV cu chip american, totul intr-un pachet primitor pentru Europa. Vanzaerile vor incepe in vara.

Civic Type R 3
Tot timpul au existat conflicte intre masinile conservatoare de la Honda si motocicletele care aduc un aer de nebunie. Regula nu mai tine cu noua Civic. Impozantul model in cinci usi este tapana si vrei nu vrei intorci capul dupa ea. Varianta in trei usi este sexoasa in special Type R de la salonul auto.

Opel: Opel / Vauxhall GT
Aratosul Opel GT isi face deputul international cu un model in doua locuri care va iesi in 2006.Aceasta masina poate incita pe oricine, declara vicepresedintele Bob Lutz.

Volvo C30
Din punct de vedere tehnic modelul este in stadiul de concept car. Cei de la Volvo declara ca masina este gata sa intre in productie. Cu un parbriz care ne aduce aminte de clasicul Volvo P1800, C30 arata ca o masina care cere a fi condusa. Cauciucurile sunt late, de 19 marca Pirelli.

Focus Coupe-Cabriolet
Dupa raspunsul favorabil pe care l-a avut Vignale Concept acum cativa ani, Forsd a dat unda verde pentru producerea noului Ford Coupe Cabriolet.

Lexus IS 250
Lexus IS250 nu-si face debutul international si nici nu are calitati exceptionale insa puncteaza un singur aspect. Lexus a inteles piata europeana si isi poate satisface clientii. Combinatia dintre stilul de exceptie , calitatea constructiei si rafinament arata ca nu trebuie sa fi super exotic pentru a impresiona.

Skoda Roomster
In cazul Skoda Roomster, masina exprima tot si nu lasa vizibil mesajul din spatele ei. Mesajul exprimat de Skoda este ca aceasta este puternica, are incredere si loveste piata cu preturi extrem de mici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri