Compania franceza MGI Coutier va construi o fabrica de componente auto in localitatea Ghiroda, de langa Timisoara, aceasta urmand sa fie inaugurata la sfarsitul lunii octombrie, in urma unei investitii de peste 5,5 milioane de euro, scrie Mediafax.
Potrivit directorului de filiala MGI Coutier, Franck Clement, investitia de la Ghiroda se realizeaza pe o suprafata de 10.000 de metri patrati si se ridica la aproximativ 5,5 milioane de euro, la care se adauga dotarile.

"Este vorba despre o fabrica de componente auto, in principal pentru grupul Dacia-Renault. Componentele auto sunt din plastic, in mare parte, plus insertiile necesare. Vorbim de pedale, manere de usi sau de schimbator de viteza, tuburi de cabluri, spalatoare de parbriz si altele", a declarat Clement, la lansarea lucrarilor de constructie.

MGI Goutier are deja la Timisoara o fabrica de componente auto in care lucreaza aproximativ 300 de angajati, insa hala in care aceasta functioneaza este inchiriata de la grupul Bega Tehnomet.

Clement a spus ca se intentioneaza transferarea liniilor de productie in noua locatie care se construieste langa Timisoara si unde se vor mai crea, in plus, 50 de locuri de munca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri