Hertz Lease, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de leasing operational din Romania, cu o flota de 2.500 masini in administrare, a pus in vanzare prin Stock Center, o flota de peste 400 de autoturisme Skoda.
"De curand am scos la vanzare o flota de 400 de autoturisme Skoda Fabia Hatchback si Combi, in valoare de peste 2,5 milioane euro, care au facut parte din parcul unui important client al nostru‘’, a declarat Catalin Tihon, directorul general al companiei.

Toate modelele Fabia au aer conditionat, motorizarea de 1,4 litri diesel, inchidere centralizata, 68 CP si au un rulaj intre 45.000 km si 145.000 km. Masinile sunt in stare buna de functionare, fiind intretinute la termen conform conditiilor contractului de leasing operational. Preturile pornesc de la 4400 euro fara TVA si pot ajunge la 4900 euro fara TVA.

Parcul de masini rulate Hertz Lease este pe Soseaua de Centura -Pod Afumati, in spatele Complexului China Town si are in total 450 de masini.

Cele mai ieftine masini din parcul auto sunt modelele Chevrolet Spark si Fiat Panda cu un pret incepand de la 2500 euro TVA inclus, iar cele mai scumpe modele sunt BMW Seria 3 cu un pret de 25.000 euro TVA inclus si un SUV Land Rover Defender cu un pret de 30.000 euro TVA inclus.

Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services) a fost infiintata in Romania la inceputul anului 2007 si intr-o perioada scurta de timp a reusit sa devina un jucator important pe piata de Leasing Operational si Management de Flota.

Hertz Lease este una din subsidiarele companiei Autohellas ATEE din Grecia, companie membra a Grupului Th. Vassilakis, care detine franciza Hertz Rent a Car si Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia si Muntenegru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri