15 martie marcheaza implinirea a cinci ani de succes pentru Topcar, dealerul SEAT din Cluj-Napoca.
Alegand sa se bucure de eveniment alaturi de iubitorii marcii SEAT, Topcar propune acestora un maraton de 55 de zile al ofertelor speciale si foarte speciale. 5% avans, 5 optionale gratuite, 5 ani pachet de service sau reduceri de pana la 55% la manopera in service sunt doar cateva dintre ofertele cu care Topcar vine in intampinarea actualilor si viitorilor sai clienti.

Daca primul an a fost un an de pionierat, al doilea unul de consolidare a echipei Topcar, al treilea un an de pozitionare pe piata, al patrulea unul de ridicare a complexului showroom - service Topcar, iar al cincelea unul de evolutii spectaculoase, anul sase il dedicam prietenilor nostri, marii familii a iubitorilor de SEAT, afirma Sorin Niste, director executiv al Topcar.

SEAT este un brand care reuseste cu succes sa atraga si sa apropie oamenii prin spirit nonconformist si dialog, iar Topcar nu face exceptie. Timp de 5 ani de zile a reusit mereu sa surprinda, sa inoveze, sa fie altfel. Acest lucru a devenit deja o promisiune pe care este bucuros sa si-o asume fata de toti cei care ii calca pragul.

Iar pentru a fi mai aproape de clientii sai in acest moment aniversar, Topcar a umblat la tot ce se poate: avansuri, dobanzi, accesorii, piese si manopera, oferta generala. incepand cu 7 martie, timp de 55 de zile, totul este mai simplu, mai accesibil. Surprizele insa nu se opresc aici, primavara aceasta aduce noutati si in privinta modelelor: Ibiza 2006, Cordoba 2006 si Altea FR.

Parte a grupului clujean Compexit Group, Topcar a ajuns sa inregistreze in ultimul an o crestere de 105%, pozitionandu-se astfel ca unul dintre cei mai importanti dealeri SEAT din Romania si unul dintre primii 5 dealeri de import pe piata clujului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri