O noua sportiva apare pe piata romaneasca. Importatorul autovehiculelor Mazda, Mazrom Motors, a lansat, marti, pe piata romaneasca berlina sport Mazda6 MPS, care va avea un pret de pornire de 28.500 de euro fara taxe, se arata in comunicatul companiei remis presei ieri.

Pe scurt, echipat cu un motor de 2,3 litri turbo, cu 260 de cai putere, si o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte, autoturismul poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6,6 secunde.

Din serie modelul este echipat cu ABS, distributie electronica a fortei de franare - EBD, sistem de control dinamic al stabilitatii - DSC, sistem de control al tractiunii - TCS, sistem de asistenta la franarea de urgenta - EBA, protectie in cazul unui impact lateral - SIPS, airbag-uri frontale, laterale si tip cortina, centuri de siguranta automate cu pretensionare pentru locurile din fata, pedala de frana retractabila in caz de impact si reglaj automat al farurilor.

Printre dotarile de confort se regasesc sistemul cruise control, navigatie prin satelit cu DVD, aer conditionat si comenzi amplasate pe volan pentru sistemul cruise control.