"In acord cu nomenclatorul global Mazda, am numit aceasta noua gama pick-up "BT-50", o denumire globala ce va fi utilizata pe toate pietele" a declarat Malcolm Gough, Executive Officer si General Manager al Diviziei Internationale de Vanzari Mazda.

"Premiera globala de la Bankok a noii game pick-up Mazda BT-50 va oferi clientilor actuali si potentiali sansa de a fi primii care vor vedea camionul conceput in spiritul, ce caracterizeaza toate modelele Mazda, Zoom-Zoom."

"BT-50 se intemeiaza pe valorile traditionale Mazda" afirma Gough. "Aspectul agresiv, mai dominant , controlul pe sosea si noile motoare turbo diesel va propulsa acest model in fruntea acestei clase."

Noul pick-up Mazda ofera un amestec interesant de manevrabilitate, design rafinat si dinamism. Posesorii acestuia vor beneficia de comfortul si versatilitatea lui deoarece il vor putea folosi atat ca masina de oras cat si in circumstante ce-i solicita performantele specifice unui pick-up.

Zoom-Zoom este versiunea engleza pentru "Vrum-Vrum", la imitarea sunetului motorului unei masini, de catre un copil. Zoom-Zoom exprima fericirea de a trai liber, fara griji si prejudecati, asa cum traiesti doar in copilarie. Zoom-Zoom este bucuria miscarii si amintirea fiecaruia din timpurile in care ne doream o jucarie noua...