Salonul Auto Brasovean BRAAS 2006 reuneste 21 de firme care prezinta peste 100 de modele de autoturisme. Pina duminica, 26 martie, impatimitii auto pot admira si testa automobile din marcile Dacia, Daewoo, Skoda, Seat, CitroŽn, Renault, Nissan, Toyota, Audi, Volkswagen, Opel, Chevrolet, Honda si Iveco. In plus, cei interesati pot afla amanunte despre leasingul auto, sisteme de securitate, echipamente speciale sau pot achizitiona piese de schimb.

Premiere nationale sau locale

BRAAS 2006 prezinta in premiera absoluta in Romania modelul Clio III, masina anului 2006 in Europa, a carui lansare oficiala are loc astazi. Tot in premiera, dar numai pentru Brasov, vor fi prezentate noul Megan Sedan cu sase motorizari si trei niveluri de echipare, la preturi cuprinse intre 13.631 si 19.105 de euro, si Nissan Micra Cabriolet, fabricat in Europa, care este disponibil, decapotabil si cu doua tipuri de motorizari.

Logan de zapada

La BRAAS participa si doua noi versiuni de Logan dotate cu ABS: Logan Laureate Plus 1,4 MPI si Logan Ambition 1,5 DCI, la 8.200, respectiv 9.570 de euro. Ambele modele sint dotate cu portschi magnetic, deflectoare de aer pentru usile fata si spate, radar de recul, satelit de comanda radio RM-X4S.

Nu lipseste nici Opel Astra, care la a treia generatie, este cel mai bine vindut model al acestei marci. Noul Astra, la preturi cuprinse intre 11.080 si 13.430 de euro, introduce sistemul IDSPlus cu suspensii adaptive in timp real, echipament care pina acum era destinat numai masinilor de lux si supersport.

O aparitie inedita sint si noile Chevrolet Aveo si Captiva. Pe toata perioada de desfasurare a BRAAS 2006, Italtruck Center Brasov ofera preturi promotionale la autoutilitarele din gama Daily, iar Victoria Global face reduceri la achizitia modelelor Astra pe benzina si Astra turbo-diesel Common Rail.