Utilitate: BMW seria 7 reprezinta o alegere mai buna decat Audi A8 din punctul de vedere al spatiului de depozitare, in special daca uneori este nevoie sa cari multe valize sau animale de marime mare. Daca vine vorba de spatiul dintre scaunele sin fata si cele din spate ambele masini ofera acelasi spatiu.

Performante: Daca analizam atent ambele modele vom vedea ca BMW este mai puternic decat Audi. Pe de alta parte motoarele cu multi cai putere sunt si mai scumpe de asigurat. La atat de multi cai putere, ambele masini sunt masini de viteza.

Dimensiuni: BMW seria 7 este un pic mai grea decat Audi A8. Tancul seria 7 are aproape aceleasi dimensiuni ca si A8, desi A8 parca este un pic mai lat. BMW si Audi concureaza pentru acelasi spatiu de parcare.

Consum: Rezervorul BMW seria 7 se goleste mai repede decat rezervorul Audi.

Cost: Seria 7 nu paleste in fata Audi A8 atunci cand vine vorba de consumul de carburant, insa reciproca nu mai este valabila atunci cand vine vorba de pret. Audi A8 costa cu mult mai putin decat seria 7.

Comportament la condus: BMW are cauciucuri mai late decat Audi. Atentie! Cauciucurile late arata si se simt mai bine insa nu conduc la o dirijare usoara a vehiculului. Cauciucurile mai inguste ofera o manevrare mai usoara a masinii pe zapada.


Confort: Soferii inalti se vor bucura de spatiul ofertit de inaltimea BMW seria7 in comparatie cu Audi A8. Acest spatiu este oferit doar pentru pasagerii din fata in timp ce Audi ofera spatiu pentru cap si picioare in partea din spate.

Privire de ansamblu: Atat BMW seria 7 cat si Audi A8 au aceiasi garantie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri