General Motors a prezentat la Salonul Auto din China viziunea companiei asupra prototipului electric interconectat Chevrolet EN-V 2.0.
„Prototipul EN-V 2.0 va utiliza tehnologii precum internetul, electrificarea si sistemele telematice in domeniul mobilitatii, pentru a ajuta la schimbarea peisajului automobilistic si pentru a garanta un viitor sustenabil pentru aceasta industrie,” a declarat Kevin Wale, presedinte si director general al grupului GM China.

Modelul electric cu doua locuri a creat un nou ADN al autovehiculului, bazat pe convergenta intre electrificare si conectivitate. Acesta a fost proiectat pentru a prezenta potentialul de eliminare a grijilor privind aglomerarile din trafic, disponibilitatea locurilor de parcare, calitatea aerului si accesibilitate in cadrul oraselor mari.

Autovehiculul poate fi condus in oras in orice conditii meteorologice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri