Noua Mazda CX-5, in versiunea cu motorizarea diesel de 2,2 litri 150CP si 175CP, este disponibila in Romania.
CX-5 diesel are un pret de pornire de 24.190 de euro cu TVA inclus. Echiparea diesel va reprezenta 65% din totalul vanzarilor in 2012.

Mazda CX-5 diesel prezinta un consum combinat de 4,6 l/100km si emisii de doar 119 gr./km.

CX-5 in varianta diesel va beneficia si de doua turbine, cea de-a doua avand rol in mentinerea nivelului de putere liniar inca de la turatii reduse si in eliminarea raspunsului intarziat la accelerare, prezent la alte motoare conventionale.

Ambele motoare pot fi comandate cu oricare dintre noile transmisii cu sase rapoarte SKYACTIV-Drive sau SKYACTIV-MT.

In functie de versiune, CX-5 poate fi echipat cu sistemul RVM de monitorizare a unghiului mort, sistemul de asistenta la depasirea liniilor ce delimiteaza benzile de mers (LDWS), sistemul de franare inteligenta in oras (SCBS) si sistemul de comutare automata intre faza lunga si scurta (HBC).

La interior, noul SUV Mazda este echipat cu un display tactil color de 5,8 inci si un buton rotativ de comanda pentru controlul functiilor de divertisment. In functie de nivelul de echipare, se poate opta pentru un sistem de navigatie integrat, realizat in colaborare cu TomTom, sau pentru sistemul audio surround Bose cu 9 difuzoare si tehnologie de compensare automata a sunetului Audio Pilot.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri