MotorWeek, cea mai populara emisiune auto din America, a declarat Hyundai Sonata ca cel mai bun Sedan de familie, in cadrul premiilor "Alegerea soferilor", editia 2006. Castigatorii celor 12 categorii au fost anuntati in cadrul unei conferinte de presa organizata la Salonul Auto de la Chicago.

Anul acesta, o echipa formata din 15 jurati, jurnalisti, producatori si echipa de la MotorWeek au evaluat mai mult de 150 de automobile si camioane vizand performanta superioara, tehnologia, functionalitatea si valoarea financiara. Fiecare vehicul testat a fost supus unor probe pe sosea si piste de incercari si a fost supus unor comparatii complexe cu concurenta. Sonata a depasit celelalte autovehicule din clasa sa combinand performanta, siguranta si confortul intr-un pachet atractiv si accesibil pentru orice familie.

"Hyundai este onorata sa primeasca acest premiu acordat de MotorWeek, prin care Sonata este declarata cel mai bun Sedan de familie," a declarat John Krafcik, vicepresedinte al Departamentului Planificare Strategica si Dezvoltare Produse al Hyundai Motor America. "Combinatia de elemente de siguranta avansate, design interior ergonomic si performanta impresionanta ofera intr-adevar motive de apreciere pentru fiecare membru al unei familii."

Fiind declarata castigatoare, Hyundai va primi un trofeu original realizat de Dennis Simon, cunoscut la nivel national pentru ilustratiile sale cu automobile. MotorWeek a realizat o editie speciala de prezentare a castigatorilor Premiilor Alegerea soferilor, care a fost prezentata pe PBS incepand cu data de 10 februarie si pe canalul SPEED incepand cu data de 13 februarie. Alte autovehicule premiate de MotorWeek sunt:

Cel mai bun automobil de mici dimensiuni - Honda Civic
Cel mai bun minivan - Honda Odyssey
Cel mai bun decapotabil - Pontiac Solstice
Cel mai bun Sedan de lux - Infiniti M
Cel mai bun Sedan sport - Serie BMW 3
Automobilul cu cea mai buna performanta - Ford Mustang
Cel mai bun SUV de mici dimensiuni - Toyota RAV4
Cel mai bun SUV de familie - Ford Explorer; Mercury Mountaineer
Cea mai buna camioneta - Ford F-150
Cel mai bun automobil ecologic - Toyota Highlander Hybrid
Cele mai bune automobile de super-lux - Chevrolet Corvette Z06; Dodge Viper SRT10 Coupe; Ferrari F430
Cea mai buna masina a anului - Honda Civic
Masina cea mai potrivita pentru publicul feminin (categorie speciala) - BMW 3-Series

Modelul complet nou Hyundai Sonata 2006 poate fi definit prin doua cuvinte simple: rafinat si increzator. Proiectat si realizat intr-o perioada de patru ani, pe baza unor formulare de feedback utilizate extensiv la nivelul clientilor, Sonata surclaseaza competitori precum Honda Accord si Toyota Camry, bazandu-se pe tehnologii de siguranta de ultima generatie, spatiu interior generos si valoare de exceptie.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »