Premium Auto, importatorul oficial al marcilor Jaguar si Land Rover pentru Romania, se asteapta la dublarea vanzarilor anul acesta, prin livrarea a 77 de unitati.
„Estimam o accelerare a cererii pentru acest brand, pana la finalul lui 2012, estimand 77 de modele Jaguar vandute la nivel national”, a declarat Mihai Ivanescu, director general Premium Auto.

Reprezentantii companiei se asteapta ca, in acest an, cererea sa se indrepte cu preponderenta catre modelul Jaguar XF (78%), urmat de Jaguar XJ, a carui editie limitata a fost prezentata la Salonul Auto de la Beijing.

Pana la finalul anului 2013, compania estimeaza o crestere a vanzarilor Jaguar la peste 135 de unitati.

Cererea pentru acest brand a cunoscut un trend ascendent inca de anul trecut, inregistrand o crestere a vanzarilor de aproximativ 16% fata de 2010. Anul trecut vanzarile Jaguar in Romania au fost de 37 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri