Noul Honda Civic Sedan, cu un motor 1.8 i-VTEC LS cu 142 CP si transmisie manuala, costa in Romania de la 19.000 euro cu TVA.
Noul Civic a fost lansat in martie in varianta hatchback.

In standard modelul are airbaguri multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD - sistem electronic de distribuire a fortei de franare) si VSA. Modelul este echipat, de asemenea, si cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a mentine stabilitatea directionala si cu sistem Brake Assist (BA) ce imbunatateste forta de franare in caz de urgenta.

Noul Civic Sedan vine cu ecranul i-MID (Intelligent-Multi Information Display) prin care pot fi monitorizate toate informatiile, precum si functiile Eco Assist si ECON pentru a eficientiza consumul de combustibil si pentru a reduce nivelul emisiilor.

Noul Civic este disponibil in patru culori, Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl, Taffeta White.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri