Opel a prezentat fotografii cu sedanul Astra, care va completa gama compusa din variantele hatchback cu cinci usi, Sports Tourer station wagon si GTC coupe.
Sedanul va fi pus in vanzare in iunie cu patru unitati pe benzina (100-180 CP), dintre care trei pot fi combinate cu o transmisie automata cu 6 trepte de viteza si trei motoare diesel (95-130 CP).

La inceputul anului viitor, noul model Astra cu patru usi va beneficia de motorul pe benzina cu patru cilindri SIDI ECOTEC, cu o cilindree de 1,6 litri, supraalimentare si injectie directa de benzina.

Noul Astra notchback sedan (lungime/latime/inaltime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm.

Portbagajul ofera un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decat modelul cu cinci usi. Prin rabatarea fractionata a scaunelor din spate in raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit pana la maxim 1.010 litri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri