Sixt Rent A Car Romania, companie parte a New Kopel Group, isi va majora anul acesta flota de masini, urmand sa ajunga in sezonul de varf la peste 600 de autovehicule pentru inchirieri.
Marirea parcului auto va conduce la cresterea cifrei de afaceri cu 30% pentru perioada imediat urmatoare, prin comparatie cu vara anului 2011.

Compania a deschis anul acesta un nou birou de reprezentare in incinta hotelului Marriott.

“Pe langa biroul din incinta aeroportului Otopeni, am decis sa deschidem unul nou, la Marriott. Tintim aici atat clientii corporate, care apeleaza la serviciile noastre in interes de business, cat si segmentul turistic”, a declarat Mariana Gheorghe, manager al Sixt Romania.

In momentul de fata, Sixt detine o cota de 30% din piata romaneasca de rent a car.

Compania desfasoara activitati si prin intermediul parteneriatelor incheiate cu Tarom, Lufthansa, Hilton si cateva agentii de turism.

Sixt Romania este parte a New Kopel Group, care include Union Motors, AAA New Kopel, Sixt New Kopel.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri