AutoItalia, importatorul Fiat pe piata romaneasca, a lansat cea de-a treia generatie a modelului Panda, la un pret de pornire de 9.950 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,2 litri 69 CP Pop.
Compania si-a propus o tinta de vanzari de 150 de unitati anul acesta. In ultimii ani, vanzarile Panda in Romania au depasit 7.000 de unitati.

Noua generatie Panda este mai lunga cu 10 cm si mai lata cu 6 cm decat modelul anterior. De asemenea, capacitatea portbagajului a crescut la 225 de litri.

Productia noului Panda este realizata in Italia, la Pomigliano d Arco, langa Napoli.

Panda este disponibil in trei versiuni de echipare, Pop, Easy si Lounge. Motorizarile sunt 1,2 litri 69 CP, 1,3 Multijet 75 CP, 0,9 litri TwinAir 85 CP.

Pana la finalul anului in gama va fi adaugat motorul de 0,9 litri TwinAir 65 CP si versiunea 4x4.

Pentru prima data, Panda primeste sistemul de siguranta Low Speed Collision Mitigation (LSCM) care atenueaza impactul unei coliziuni la viteze mici.

In standard, modelul vine cu 4 airbag-uri, ABS+EBD, inchidere centralizata, servodirectie electrica Dual Drive, Smart Fuel System.

Preturile noului Panda sunt 9.950 euro pentru 1.2 litri 69 CP Pop, 13.400 euro pentru 1.3 litri 75 CP Easy si 12.450 euro pentru 0.9 litri TwinAir 85 CP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri