Tiriac Auto Rulate si-a aliniat imaginea corporate la noua identitate vizuala a Grupului Tiriac, care a fost rebranduit in toamna anului trecut.
Compania are un parc auto cu peste 300 de masini, dintre care 90% au o vechime mai mica de cinci ani.

Infiintata in anul 2007, compania Tiriac Auto Rulate este specializata in achizitia si comercializarea de autovehicule rulate. In 2008, primul an complet de functionare al companiei, vanzarile s-au ridicat la 1.300 de unitati, rezultand o cifra de afaceri de 12,6 milioane euro.

Tiriac Auto Rulate face parte din Grupul Tiriac Auto. Grupul Tiriac este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de business din Romania, avand activitati in domenii precum cel auto, imobiliar si aerian.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri